Hoe maak je een leuke communiefoto?

.
 

Communiefoto?

Hoe maak je een leuke foto.

Hoe maak je een leuke communiefoto?

Misschien viert jouw dochter, zoon, neefje of nichtje dit jaar zijn communie- of lentefeest? Zeker een eerste communie is een hele belevenis voor ouders, familie én uiteraard de communicant. Voor de allereerste keer staat hij of zij in de schijnwerpers tijdens een groot feest. Ouders vinden het natuurlijk belangrijk dat alles vlot verloopt en dat begint bij een leuke en originele uitnodiging.

Doe je het allemaal zelf of neem je een professionele fotograaf of designer onder de arm? We geven hieronder 4 praktische tips om een leuke foto voor het communiekaartje te maken.

1. Kies een thema

Een thema is voor kinderen én volwassenen een leuke manier om je snel in een feest in te leven. Als organisator is het een makkelijke houvast om alle andere zaken van het communie- of lentefeest te regelen. Kindvriendelijke thema’s zijn er voldoende. Piraten, ballet, circus,... maar zoek het vooral niet te ver. Voetbalt je zoon? Dan heb je direct een leuk thema. Is je dochter gek van prinsesjes, steek dan het hele feest in een prinsessenthema. Is het thema beslist?Dan heb je ook sneller een idee voor leuke communiekaartjes.

 

2. Fotografie

Met een leuke foto heb je vaak al voldoende voor een leuk kaartje. Kies eventueel een locatie die samenhangt met het thema van het feest. Gelukkig is de tijd van overdreven geposeerde foto’s al lang voorbij en kan je kiezen voor een spontane houding.

3. Leuke voorwerpen

Glitters, confetti, ballonnen, snoep, een voetbal, een piratenhoed,... gebruik alles wat je communiekaartje kan opvrolijken.

4. Hou het eenvoudig

Hou bij het maken van een kaartje een briefje naast je met de allerbelangrijkste gegevens die op het kaartje moeten komen. Controleer met je partner, de fotograaf of designer of alles er ook op staat. Twee paar ogen zien meer dan één. Op die manier vergeet je niets belangrijks.

 Bekijk de gratis designs



Bronnen:
thelittleumbrella
amazingelectronictoys.blogspot
cornerhouseblog
welke.nl

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading