De verschillende soorten kalenders

 
X

Gids met alles over kalenders

We sturen je een handige gids boordevol praktische info over kalenders.

Bedankt!

De gids zal automatisch starten met downloaden, zo dadelijk ontvang je de gids ook via e-mail.

5 Soorten kalenders die je zelf maakt.

De kalender: onmisbaar op het werk of thuis, maar ook perfect als marketingtool. Bij heb je een ruime keuze aan verschillende soorten kalenders en kom je alles te weten om zelf een prachtige kalender te maken.

Bureaukalender

Deze typische driehoekige kalenders zijn een must voor elke bureau. Dit type kalender wordt geleverd in A5 formaat met keuze uit 6, 7, 12 of 13 kalenderblaadjes in 170 g/m² mat papier. De Wire-O spiralen zorgen ervoor dat je makkelijk doorheen de maanden kan bladeren. De bedrukking is dubbelzijdig en steeds in full colour.

Posterkalender

Een posterkalender is ideaal om een reeks prachtige afbeeldingen te tonen, door zijn groot formaat (A2 of A1). Hij wordt enkelzijdig bedrukt op 135 g/m² glanzend papier voor een glossy finish. Hierdoor is hij beschrijfbaar met uitwasbare inkt. Kies als afwerking een boorgat, zodat je hem makkelijk kan ophangen aan de wand.

Pocketkalender

Door zijn compacte formaat van 85 x 55 mm past deze kalender perfect in je portefeuille. Zo heb je alle belangrijke data steeds bij de hand. De kalender wordt dubbelzijdig gedrukt op stevig papier (400 g/m²) met keuze uit matte of glanzende plastificatie. Perfect voor een luxueuze touch.

Wandkalender

De wandkalender is ietsje kleiner dan de posterkalender en is perfect om aan de muur te hangen. Verkrijgbaar in A3 en A4 formaat en enkelzijdig bedrukt op 170 g/m² mat papier. Je bladert makkelijk naar een volgende maand door de wire-o spiraal.

Geniete wandkalender

Dit type kalender is bedoeld om aan de wand te hangen. Het bovenste deel kan je voorzien van een knappe foto, terwijl de onderzijde de dagen van het jaar weergeeft. De kalender komt in A4- of A5-formaat en kan recto verso gedrukt worden. Een boorgat maakt het ophangen kinderspel.

Zelf je kalender ontwerpen

Wil je graag zelf een kalender ontwerpen, maar heb je geen geschikt designprogramma? Maak gebruik van onze gratis optie!

- Tussentijds je ontwerp opslaan.
- Gratis layouts kiezen.
- Eigen afbeeldingen toevoegen.
- Tekst toevoegen en bewerken.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading