Bestanden uploaden

Er zijn twee manieren om je bestanden te uploaden: je bestand rechtstreeks uploaden (of het nu drukklaar is of niet) en je bestand uploaden via de Designtool.
  • De rechtstreekse upload is vooral bedoeld voor grafisch professionals of klanten die al een drukklaar bestand hebben. Klik op de knop 'Upload bestand' en kies je drukklaar bestand.
    In sommige gevallen kan je ook een niet-drukklaar bestand uploaden en rekent Flyer.be een kost van € 29,99 excl. BTW aan om het drukklaar te maken. Opgelet: deze laatste optie is niet voor alle producten beschikbaar.
  • Via de Designtool heb je twee opties: ofwel kies je voor het uploaden van je drukklaar bestand (via het icoon 'Uploaden'), ofwel kies je om gratis, online een ontwerp te maken. Bij drukwerk van meerdere pagina's moet je elke pagina apart uploaden.
    Je kan ook nogmaals controleren of je afloop goed zit en je teksten en afbeeldingen binnen de veiligheidsmarge zitten. Daarom is de Designtool voor sommige producten, zoals vlaggen en stickers, de enige uploadmogelijkheid.