Help

Hoe moet ik bestellen bij Flyer.be?

Wat zijn de verschillende stappen om een bestelling te plaatsen op Flyer.be? We leggen het je haarfijn uit.

Worden mijn 'facturen' overgezet naar mijn Flyer.be account?

Neen, de facturen van eerder geplaatste bestellingen worden niet overgezet naar Flyer.be.

Tot wanneer kan ik mijn 'vorige bestellingen' en 'facturen' raadplegen op PrintConcept.be?

Je facturen, eerder geplaatste bestellingen en opgeslagen ontwerpen kan je nog tot 12 januari 2017 raadplegen op PrintConcept.be.

Hoe moet ik inloggen op Flyer.be?

Ga naar Flyer.be en klik bovenaan je scherm op 'aanmelden'. Geef je e-mailadres en wachtwoord in (dezelfde gegevens die je gebruikte op PrintConcept.be).

Ik ken mijn login niet meer van mijn PrintConcept account. Wat moet ik doen?

Vraag gewoon een nieuw paswoord aan op PrintConcept.be.

Levering: wat zijn de mogelijkheden bij Flyer.be?

Je hebt dezelfde levermethodes als bij PrintConcept.be en zelfs nog meer.

Krijg ik dezelfde voordelen op Flyer.be?

Flyer.be biedt een aantal extra voordelen die je bij PrintConcept.be niet had, zoals de ophaling van je pakje in één van onze FlyerStores.