Over ons

OVER FLYER.BE

 

Flyer.be is een online drukkerij gespecialiseerd in zowel gestandaardiseerd offset als digitaal drukwerk (standaard formaat, hoeveelheden, papier). Wij maken gebruik van hoogkwalitatieve en hoogtechnologische drukpersen van Heidelberg en productiemachines van Xerox :

  • offset : XL106 Heidelbergpers, 8 kleuren, toonaangevend merk op wereldvlak
  • digitaal : de Xerox Color 1000 Press
  • digitaal : de nieuwste Xerox IGen 4
 

'Drukwerk voor iedereen' houden we hoog in het vaandel.

 
Wij garanderen kwalitatief drukwerk aan zeer lage prijzen, zeer vlug geleverd op een huisadres of geleverd bij een van onze verdeelpunten in uw buurt. 80%+ van onze producten wordt binnen de 3-4 dagen geleverd.
Wij kunnen dit garanderen door een goed & geautomatiseerd systeem en ons streven naar constante procesverbetering. 
Flyer.be investeert continu in nieuwe machines en procesverbetering. 
Dit laat ons niet alleen toe steeds het beste én voordeligste drukwerk aan te bieden, hierdoor kunnen wij ook steeds voldoen aan elke vraag uit de markt.
Begin 2013 installeerden wij een nieuwe 8 kleuren Heidelberg pers.  
Zo kunnen wij steeds opnieuw de kwalitatief meest hoogstaande drukkwaliteit garanderen en doen wij zelfs beter dan de beste traditionele drukkerijen op de markt.
Door opdrachten te combineren worden kosten van platen, montage, machine-instellingen, ... verdeeld over het volledige drukvel, waardoor u slechts een fractie van de totale kost betaalt.
Flyer.be combineert de kwaliteiten van een traditionele drukkerij met de voordelen van een online drukkerij. Onze machines zijn net dezelfde als de klassieke drukkerijen.
Alleen hebben wij het bestel-, druk- en facturatieproces op dermate efficiënte wijze georganiseerd zodat u er meer voordeel bij doet : perfect drukwerk aan de beste prijs, ultrasnel geleverd.
Kwalitatief, goedkoop en snel drukken doe je dus best via Flyer.be
 

De Flyer helpdesk - Professioneel en reactief !

Het Flyer team staat ter beschikking voor het antwoorden op al je vragen en begeleidt u in het oplossen van eventuele problemen met uw digitale files en het plaatsen van je bestellingen via www.Flyer.be.

Heb je technische vragen over offset of digitaal drukken? Hulp nodig bij het creëren en aanleveren van je drukklare bestanden of het doorgeven van jouw bestelling? Informatie nodig over de levering (track & trace transport)?

Heb je een speciaal persoonlijk of professioneel drukwerk project waarvoor je een offerte wenst te ontvangen?

Wij helpen je graag verder !

 

Heb je opmerkingen ?

Je mening is belangrijk voor ons. Je kan steeds je opmerkingen aan ons doorgeven via ons contactformulier.

 
Telefoon: 070 222 309
BTW: BE - 0888 393 405
 
 
Loading