Horeca heropening! Laten we samen gaan voor een stress-vrije heropstart

Het onmisbare drukwerk voor jouw horecazaak

Ben jij eigenaar of manager van een restaurant, café of bar? Het moment waar je op hebt gewacht is aangebroken: de heropening.

Wij begrijpen dat jij je zorgen maakt over de voorbereidingen op een veilige heropstart. Daarom bieden wij jou een ruim assortiment van alle essentiële producten die jij nodig hebt om jouzelf, jouw werknemers en alle klanten te beschermen.

In dit artikel delen wij al onze tips voor een geslaagde heropening zonder stress en hoe je er een frisse start voor jouw zaak van kunt maken.

Personaliseer jouw terras met de kleuren en het logo van jouw zaak!

Ben je al begonnen met de voorbereiding van jouw binnen- en buitencommunicatie?

Wij kunnen al het marketingmateriaal drukken die jij nodig hebt voor jouw zaak:
Wegwerp placemats bedrukt met jouw menu, gepersonaliseerde wegwerp onderzetters en menukaarten voor jouw menu's en exclusieve aanbiedingen.

Breng jouw logo naar buiten.

Om jouw terras op te leuken en een groot aantal klanten aan te trekken, hebben wij een groot assortiment buiten decoratie en marketingmateriaal beschikbaar: vlaggen, strandvlaggen, stoep borden, tenten en parasols.

Placemats

Bekijk dit product

€ 326,08

Bekijk dit product
Menukaarten

Bekijk dit product

€ 60,95

Bekijk dit product
Bierviltjes

Bekijk dit product

€ 6,59

Bekijk dit product
Beachflags

Bekijk dit product

€ 14,61

Bekijk dit product
Parasols

Bekijk dit product

€ 16,68

Bekijk dit product

Behoud en verbeter jouw Takeaway en levering!

De Take away blijft een belangrijk element in jouw zaak, vooral tijdens de pandemie is het een groot succes. Om deze reden stellen wij jou voor om het te verbeteren en aan te passen met marketingmateriaal dat jouw merkimago en de bekendheid bij jouw doelgroep verbetert. bijvoorbeeld: stickers, klantenkaarten, flyers met menu of aanbieding van de week

Flyers

Bekijk dit product

€ 77,19

Bekijk dit product
Folders

Bekijk dit product

€ 222,77

Bekijk dit product
Stickers op rol

Bekijk dit product

€ 82,57

Bekijk dit product
Klantenkaarten

Bekijk dit product

€ 90,21

Bekijk dit product
Cadeau bonnen

Bekijk dit product

€ 40,70

Bekijk dit product

Veiligheid eerst:
Bescherm jezelf en anderen!

Handhygiëne kan worden verzekerd met wegwerphandschoenen voor personeel en desinfecterende gel voor klanten.

Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, kies je best voor hoogwaardige, wasbare, personaliseerbare mondmaskers in jouw huisstijl of comfortabele, transparante face shields.

Zoek niet verder bij het coördineren van jouw wachtrijen, kun je kiezen tussen antislip waarschuwingsmatten of vloerstickers om social distancing te respecteren.

Gepersonaliseerde kleding,
toon met trots jullie logo

Laat met trots jullie logo zien met schorten, T-shirts, polo's, shirts met korte en lange mouwen en andere gepersonaliseerde kleding.

Om jou te helpen, geven wij jou de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie, aarzel zeker niet ons sales team om advies te vragen.

Hygiëne- en reinigingsproducten

Wij bieden ook hygiëneproducten zoals desinfecterende handgels en nitril wegwerphandschoenen aan om de verspreiding van bacteriën te voorkomen.

Daarnaast ook nog een breed assortiment hygiëne- en schoonmaakproducten voor professionals: hotels, restaurants, cafés, bars en bedrijven.

Bestel hier

Informeer klanten dat jij terug bent met Flypost

Flypost is jouw one-click ontwerp, druk en distributie dienst. Wij drukken en verspreiden jouw flyers in elk deel van het land. Jouw bedrijf heeft zijn deuren weer geopend, wij hoeven alleen jouw klanten te informeren dat jij terug bent en helemaal klaar bent om hen opnieuw te ontvangen.

Het is heel eenvoudig, Flyer.be en bpost, de marktleiders in drukken en verdelen, hebben de ideale tool om jou te ondersteunen zodat jij alle kansen kan grijpen: Flypost !

Je kunt jouw drukwerk en distributie in slechts enkele stappen vanuit jouw thuis organiseren, alles via één dienst.

Bestel hier

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading