Bedrijfskalenders, het perfecte relatiegeschenk

 
X

Gids met alles over kalenders

We sturen je een handige gids boordevol praktische info over kalenders.

Bedankt!

De gids zal automatisch starten met downloaden, zo dadelijk ontvang je de gids ook via e-mail.

 

Bedrijfskalenders

Waarom het perfecte relatiegeschenk?

Het perfecte relatiegeschenk.

Kerst komt eraan. De hoogste tijd om je zorgen te maken over relatiegeschenken, toch? Nee, hoor. Met de gratis ontwerpen van Flyer.be maak je je eigen bedrijfskalender voor 2019 snel, eenvoudig en voordelig.

Druk druk druk!

In aanloop van de eindejaarsdagen stellen veel ondernemers de aanschaf van relatiegeschenken uit. Velen hebben niet de tijd of energie om elk jaar opnieuw met iets nieuw en origineel op de proppen te komen. Het is niet gemakkelijk om elk jaar het wiel uit te vinden of om variaties op het wiel te bedenken.
Dé oplossing: de bedrijfskalender.

Er kan gezegd worden dat een exclusieve muur-, bureau- of zakkalender aan alle eisen voldoet. Je relatie is blij met een praktisch cadeau. Het geschenk onderstreept hoe belangrijk je jullie relatie vindt. Je doet er zowel je bestaande als potentiële klanten een plezier mee en vestigt tegelijk nadrukkelijk en permanent de aandacht op jouw firma. Er hangen en staan ten slotte in elk bedrijf bedrijfskalenders. Daar maak jij, als gulle gever, 365 dagen lang reclame voor je zaak. Met de hulp van Flyer.be zijn je kalenders in 1, 2, 3 besteld en geleverd.

Bedrijfslogo

Je eigen kerstkalender is binnen de kortste keren samengesteld met onze Designtool. Het enige wat je nodig hebt is je bedrijfslogo en je contactgegevens (naam en adres van je bedrijf, telefoonnummer(s), e-mailadres en website). Eventueel nog een contactpersoon zodat je klant meteen aan het juiste adres is met zijn vraag of opmerking.

Ga naar de Designtool en stel vervolgens jouw bedrijfskalender samen, geheel naar je eigen smaak. Kies een gratis lay-out als basis, voeg bijvoorbeeld een mooie foto of illustratie toe, upload je logo, voeg je contactgegevens toe, bepaal het aantal kalenders en klaar is Kees. Druk op de bestelknop en voordat je weet, heb je het perfecte relatiegeschenk in huis. De kosten zijn, zeker op lange termijn en afgezet tegen de klantenloyaliteit, verwaarloosbaar.

Een betrouwbare partner

Flyer.be is één van de grootste online drukkerijen van België. Dagelijks bewijzen we dat goed drukwerk niet duur hoeft te zijn. Bestellen is eenvoudig, de levering is snel. Bovendien zijn we altijd dichtbij. Natuurlijk via internet, maar ook met 180 FlyerStores verspreid over het hele land. Je bent van harte uitgenodigd voor een bezoekje. Wacht er vooral niet te lang mee, want voor je het weet staat de kerstman voor de deur met een zak vol bedrukte relatiegeschenken.

Klaar voor 2019?

Hoe voorbereid ben je al op het nieuwe jaar? Hangt er al een kalender op?
Is het briefpapier al aangevuld? Kun je nog enveloppen gebruiken? Flyers en affiches?
Maak je niet druk, Flyer.be regelt je drukwerk

Overtuigd van de kracht van een kalender als relatiegeschenk? Ga meteen aan de slag!

Maak jouw jaarkalender

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading