Hoe zorg je ervoor dat je met een klein budget toch grootse dingen kan doen voor je externe communicatie.

De heropening van de horeca betekent voor veel mensen een frisse start na maanden wachten. Velen gebruikten deze tijd om hun menu aan te passen of hun zaak een vers likje verf te geven. Nu de heropening enkel geldt voor de terrassen is het nu hét moment om deze te doen opvallen. Het is niet altijd evident om jouw gevel of buitenruimte aan te kleden zonder jouw spaarvarken open te moeten breken. Want naast het esthetische aspect moeten we ook nog steeds rekening houden met de veiligheidsregels die nog steeds van toepassing zijn. Hoe combineren we nu deze twee aspecten? Ik leg het je graag uit!

Maak je geen zorgen. Met een klein budget kunt je geweldige dingen doen voor jouw externe communicatie.

Simpel, betaalbaar en veelzijdig! Affiches worden vaak gezien als middel om evenementen mee te promoten. Maar ze zijn zoveel meer dan dat! Denk maar aan jouw menu in’t groot, uitgehangen op verschillende plaatsen. Acties of speciale avonden aankondigen of gebruik ze puur als decoratie.
Tip: Ook handig combineerbaar met stoepborden.


Wordt gezien van veel verder. Denk ruimer. Zet je deze vlag voor de deur of ergens aan het begin van de straat? Werk je enkel met jouw logo of wil je een boodschap overbrengen met jouw vlag? Makkelijk overal te zetten inclusief mast en voet.


Stickers of etiketten kan je gebruiken in honderden situaties. Zet je toch nog steeds in op takeaway dan kun je zo makkelijk jouw verpakking personaliseren. Door stickers te gebruiken kun je jouw reclameboodschap ook op een creatieve en leuke manier overbrengen. Probeer humor, werkt elke keer!


Trek de aandacht met opvallende en kwalitatieve reclameborden en panelen. Gebruik de panelen om je terras mee aan te kleden. Denk aan een fotomuur of jouw logo aan de gevel! Werk aan je creativiteit en maak van je terras een gezellige plek met panelen.


Grootser en sterker. Banners op maat zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Gebruik ze om op te vallen in het straatbeeld. Wordt van ver gezien en blijf in de mensen hun geheugen hangen! Promoot jouw zaak en laat klanten ook zo weten dat jij open bent en klaar bent om hen te ontvangen!


Stoepborden of reclameborden zijn een populaire keuze om affiches te tonen op straat. Laat bijvoorbeeld op deze manier aan je gasten weten hoe ze bij jou kunnen reserveren. Kies voor stoepborden op wieltjes voor een stevige optie. Niet zeker welke boodschap je wil meedelen? Ga dan voor een krijtbord. Zo pas je zelf makkelijk jouw boodschap aan zoveel je maar wil!


Simpelweg jouw terras nog meer personaliseren of een kleurtje aanbrengen. Bescherm tegelijkertijd jouw tafels tegen kringen. Het perfecte middel om een leuke boodschap over te brengen naar de klant.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading