Flyer.be, dé Belgische referentie voor online drukwerk

Never stop to impress

Flyer.be, ooit een startend internetbedrijfje, vandaag dé Belgische referentie voor online drukwerk. Met 2 echte winkels en jaarlijks meer dan 125.000 unieke klanten in 4 landen, is Flyer een bekend begrip geworden in de snel groeiende Belgische
e-commerce.

Met liefde voor de stiel produceert een ervaren team van professionals jouw drukwerk. Een geoptimaliseerd bestel- en productieproces garandeert snelle leveringen, kwaliteit en gebruiksgemak.

Het is dankzij deze combinatie van passie en automatisatie dat we in staat zijn om onze missie te vervullen.

100% Belgisch drukwerk,
al meer dan 15 jaar

Sinds 2002 biedt Flyer.be drukwerk aan via een gebruiksvriendelijke website. E-commerce stond nog maar in zijn kinderschoenen toen oprichter Ahmed Hilami in zijn eigen kringen een behoefte opmerkte aan betaalbaar én kwalitatief drukwerk. Traditionele drukkerijen hanteerden niet-transparante prijzen en een erg moeilijk bestelproces. Flyer.be was de eerste om met een eenvoudige website drukwerk online aan te bieden aan erg competitieve prijzen.

Een persoonlijke aanpak

Tientallen medewerkers zetten zich elke dag voor 100% in om jouw drukwerkervaring zo frictieloos en eenvoudig mogelijk te maken. Van onze klantendienst, tot boekhouding tot productie-medewerkers, we doen er steeds alles aan om jou de beste drukwerkervaring ooit te geven.

Flyer.be is een beetje zoals een vreemde familie. Nee, niet die saaie, verre familie, maar wel zoals die moderne, spontane familie met uiteenlopende leeftijden, diverse afkomsten en waar altijd heel veel wordt gelachen. Met passie en doorzettingsvermogen vervullen we onze missie, bouwend op onze fundamentele waarden: Eerlijk, transparant, leergierig en klantgericht.

  • basic fit

Drukwerkservices voor jouw bedrijf

FlyerStores

De FlyerStores in Brussel en Brussel zijn elks een kruispunt van creativiteit. Je kan hier beroep doen op op maat gemaakte oplossingen, van start tot einde. In en rond de FlyerStores wordt je geprikkeld door hun unieke sfeer, dankzij een community voor zij die communicatie nauw aan het hart dragen.

Verwacht je aan een uitzonderlijke zorg, zowel voor als na verkoop, de juiste tools en de persoonlijke momenten die je nodig hebt om altijd tot een geslaagd eindresultaat te komen.

Meer over de FlyerStores

Offerte op maat

Om te beantwoorden aan elke mogelijke vraag van drukwerk hebben we een gespecialiseerd team dat naar oplossingen zoekt voor jouw uniek probleem. Als algemene regel mag je stellen dat we àlles kunnen bedrukken, maar voorlopig kunnen we (nog) niet alle miljoenen mogelijkheden op de website zetten.

Een offerte aanvragen kan je door het formulier in te vullen op de volgende pagina of door simpelweg een bezoekje te brengen aan één van onze Flyerstores. Zo vinden we altijd een aantrekkelijke oplossing.

Vraag een offerte aan

Ontwerp op maat

Een professioneel ontwerp voor je drukwerk, dat is niet altijd even eenvoudig. We geloven dat een sterk ontwerp jouw boodschap beter kan overbrengen en tot betere resultaten leidt. Indien je zelf geen grafisch ontwerper bent of hier absoluut geen ervaring mee hebt, dan kan je beroep doen op onze jarenlange expertise.

Een team van ontwerpers staan voor je klaar om jouw flyers, visitekaartjes, folders of ander drukwerk te ontwerpen. Hiervoor werken we op basis van een briefing waarin je je wensen uitlegd.

Meer informatie

Flypost distributie

Je drukwerk lokaal verspreiden was nog nooit zo eenvoudig. Marktleiders Flyer.be en bpost bundelen hun krachten om jouw drukwerk doelgericht en efficiënt in een welbepaald gebied te distribueren.

De brievenbus is een erg aantrekkelijk kanaal is om reclame te maken. In tijden van digitalisering vallen tastbare communicatiemiddelen extra hard op. Ze blijven gedurende lange tijd in de woonkamer liggen en lokken veel reacties uit. Bestel je drukwerk online en laat het onmiddelijk leveren in de brievenbus.

Meer informatie

Contactgegevens

Contacteer ons

050 15 30 06

Maandag tot vrijdag

09u00 - 17u00

info@Flyer.be

BTW BE 0478 358 468


Adressen

Brugge

Situation: Katelijnepoort
Business center,
Baron Ruzettelaan, 8310

Brussel

Pl. du Champ de Mars
5/étage 12, 1050


Bankgegevens

BELFIUS

BE72 0682 3527 2416

BIC GKCCBEBB

Nieuws

Ontvang onze
nieuwsbrief

Zoek je naar kwalitatief drukwerk?

Prijzen voor flyers, vouwwijzes voor folders, gigantische affiches of indrukwekkende visitekaartjes, ... Je zoektocht begint en eindigt bij de beste online drukkerij van het land. Raadpleeg onmiddelijk verschillende levertermijnen, prijzen en miljoenen combinaties.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading