Help

Een eigen ontwerp aanleveren

Uiteraard is het mogelijk om je eigen ontwerp te laten drukken. Je kan je bestand(en) uploaden nadat je een product hebt samengesteld en in het winkelmandje hebt geplaatst.

Ik wil mijn eigen drukwerk ontwerpen maar ik heb dit nog nooit gedaan. Waar moet ik beginnen?

De Designtool heeft alles wat je nodig hebt om een kwalitatief en professioneel ontwerp te maken zonder software. Zonder kennis van een grafisch programma kan je onmiddellijk aan de slag en het programma biedt heel veel mogelijkheden. Hoe ga je te werk?

Tussentijds opslaan van mijn ontwerp

Het is altijd goed om je ontwerp tussentijds op te slaan. Je weet maar nooit wat er tussendoor kan komen. Hoe ga je te werk?

Wordt mijn drukwerk gecontroleerd?

Wat wordt er gecontroleerd in jouw bestand? Wat is het verschil tussen de standaar bestandscontrole, de professionele controle en een bestand drukklaar maken?

Een gratis layout: wat is dat?

Een layout is een ontwerp dat je kan personaliseren.
Klik in de navigatie op 'layouts'. Via verschillende zoekcriteria zoals product, segment, thema en kleur vind je de inspriratie die je zoekt.

Ik heb een leuke layout gevonden maar wil dit gebruiken voor een ander product. Is dit mogelijk?

Een layout is een ontwerp dat je kan personaliseren. Het kan echter alleen gebruikt worden voor het product waarvoor het ontworpen werd.

Papiergewicht: hoe kies ik de juiste papiersoort?

Wat betekent die ‘g/m²’ nu precies? Hoe wordt dit gewicht berekend en wat kies je best voor welke type drukwerk? We leggen het allemaal haarfijn voor je uit.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading