8 aandenkens na het communiefeest

Banner geschenken na communiefeest

8 aandenkens na het communiefeest

U hebt uw checklist afgelopen, de communiekaartjes zijn verstuurd en de decoraties hangen reeds uit, maar hebt u al eens nagedacht over wat er daarna komt? Om familie en vrienden te bedanken voor hun aanwezigheid hebben we enkele leuke attenties op een rijtje gezet.

1. Bedankkaarten

Het klassiek geschenk. Maak gebruik van de vele foto’s die jullie op het feest hebben getrokken om een prachtig aandenken te maken.

Dankzij hun lage kost kan u ze zelfs met de verste achterneef meegeven.

Voorbeeld bedankkaarten

2. Speelkaarten

Komt u toch liever wat origineler uit de hoek? Laat uw mooiste foto drukken op een set speelkaarten. Zo hebben de gasten er de komende jaren nog veel plezier aan.

Vinden de kinderen kaarten maar saai? Geef zorgen! We kunnen ook UNO of Kwartet bedrukken.

Voorbeeld speelkaarten

3. Tassen

Na al die planning kan u best wel een tas koffie gebruiken. Met de lachende snoet van uw kapoen op de mok krijgt u gegarandeerd een dubbele energieboost.

Voorbeeld tas koffiemok mok

4. Posters

Maak van uw kind een echte tienerster door een stapel zelfklevende posters te laten drukken. Je kan ze uitdelen aan alle vriendjes en de rest gewoon in de slaapkamer ophangen.

Voorbeeld zelfklevende posters

5. Wijnetiketten

Geeft u liever een flesje wijn aan de familie om hen te bedanken? Probeer dan onze gepersonaliseerde papierstickers om het cadeau uniek te maken.

Week wel eerst de oude etiketten af in water om het beste resultaat te verkrijgen.

Voorbeeld wijnetiketten

6. Smartphone dock

Zijn uw tante en haar gsm onafscheidbaar? Geef haar kostbaarste bezit een mooi plaatsje met een zelfgeplooide smartphone dock.

Voorbeeld vouwvorm smarthphone dock

7. Potloden

Uw familie is misschien meer aan de artistieke kant. Laat ze er dan lustig op los kladderen met een bedrukte set potloden. Zo geef je hen de kans om eindelijk die tekening op de placemats van het feestje in te kleuren.

Voorbeeld gegraveerde potloden

8. T-shirts en sweaters

Druk unieke t-shirts of sweaters voor alle kindjes die op het feest waren. Geen zorgen als het een maatje te groot is. Ze zullen er wel in groeien.

Voorbeeld wijnetiketten

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading