Boekje drukken of laten maken? Bestel ze hier

Boekjes laten drukken: maak de juiste keuze

Boekjes zijn een krachtig hulpmiddel voor wie zijn boodschap doelgericht wil verspreiden. Ze worden vaak gebruikt om reclame te maken, maar ook als infobladen, tijdschriften en menukaarten. Waarvoor je boekje ook gebruikt wordt, het is nuttig om even stil te staan bij de verschillende formaten, papiersoorten en keuze van je cover.

Ga je voor een lichte papiersoort of mag het wat zwaarder? Wil je een blinkende cover of liever een matte kaft? We helpen je verder met deze handige gids.

Boekjes: de verschillende types

Boekje laten maken

Beschikbaar vanaf (excl. BTW)

Een boekje is bedoeld om je boodschap duidelijk weer te geven. Daarnaast passen ze in alle brievenbussen en zijn vlot te verdelen. Een aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare manier van adverteren.


  • Ideaal voor reclame

  • Eenvoudig te verspreiden

  • Betaalbaar

  • 8 tot 96 pagina's

Beschikbaar in:
A4, A5, A6, US of vierkant, liggend of staand

Bestellen

Magazines laten drukken

Beschikbaar vanaf (excl. BTW)

Een magazine bundelt alles van product tot verhaal. Met een knappe cover kan je ogen van potentiële klanten zo naar je toe trekken. Dit type boekje is uiterst geschikt voor professioneel gebruik.


  • Tijdloos

  • Professionele kwaliteit

  • 8 tot 96 pagina's

Beschikbaar in:
A4, A5, A6, US of vierkant, liggend of staand

Bestellen

Papiersoorten voor boekjes of magazines

Standaard
250 g/m² glanzend

Zorgt voor een luxueuze, mooi afgewerkte uitstraling. De gloss zorgt voor de finishing touch. Maak je boekje uit dit dikke papier voor extra stevigheid.
Meer info

Light
135 g/m² glanzend

Lichtgewicht papier met glanzend effect. De kleuren komen mooi tot hun recht en de prijs is bovendien erg voordelig. Een aanrader.
Meer info

Business
170 g/m²
mat

Dit papier is iets dikker en kan daardoor heel goed dubbelzijdig worden bedrukt. De matte glans geeft je boekje een zakelijke uitstraling.
Meer info

Eco
120 g/m² of
250 g/m²

Ecologisch en zeer geschikt voor wie verantwoord drukwerk wil. Het vervaardigen stoot minder CO2 uit dan andere papiersoorten.
Meer info

Liggend, staand of vierkant

Boekjes komen vaak voor in een staande uitvoering. Voor al onze formaten kan je ook kiezen voor een liggende variant. Je kan je boekje ook in de vorm van een vierkant laten drukken.

A4, A5, A6 of US

Dit zijn de meest gebruikte afmetingen. Magazines en brochures worden vaak gemaakt in A4- of A5-formaat, terwijl er voor een folder of brochure meestal gekozen wordt voor A6 of US.

Offerte op maat

Zoek je naar een unieke oplossing? Vraag een offerte aan met de gewenste afmetingen, dan gaan wij er meteen mee aan de slag.

Kies je kaft

Een kaft komt met verschillende voordelen voor je boekje. Het zorgt voor extra stevigheid, is stijvol en verlengt de houdbaarheid. Het papiertype van de kaft is dan dikker en kan optioneel geplastificieerd worden. Je hebt de keuze uit een kaft van glanzend papier (Standaard), glanzende plastificatie (Luxe gloss) of matte plastificatie (Luxe mat). Deze glanzende laag wordt enkel aan de buitenzijde aangebracht, zodat de binnenzijde netjes aansluit met de rest van je boekje. De cover kan recto-verso bedrukt worden.

  • Extra stevigheid
  • Stijlvol
  • Gaat langer mee
  • Mooie cover maakt het verschil

Nu dat we de verschillende soorten boekjes, papiersoorten en het belang van een mooie cover uitgelegd hebben, ben je klaar om aan de slag te gaan.

Begin hier
Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading