Ongeacht het formaat kan je bij Flyer.be terecht voor al je drukwerk

Drukwerk groot of klein? Daarvoor moet je bij Flyer zijn

Het is tijd om komaf te maken met het idee dat drukwerk stervend is. Integendeel zelfs, de markt voor drukwerk is voor het eerst in jaren terug aan het groeien. Dat is te danken aan het feit dat drukwerk steeds diverser en flexibeler wordt.

Gedaan zijn de tijden waarin je beperkt bent tot enkele vaste formaten. Bij Flyer.be kan je terecht voor drukwerk van alle mogelijke afmetingen, gaande van de klassieke A-formaten tot volledig jouw eigen ding. Dit is wat wij voor jou kunnen doen.

Standaard drukwerk:

Mogelijk heeft u al gehoord van de diverse A-formaten die gebruikt worden bij drukwerk. Zo heeft u ongetwijfeld al eens een A4-pagina, het standaard formaat bij uitstek, in uw handen gehad. Om u een beter idee te geven, neemt u best een blad uit uw printer. Dat is gegarandeerd een A4-formaat.

Het is handig om dit formaat in gedachten te houden om een goed idee te hebben van waarover we praten. Alle andere standaard A-formaten zijn namelijk veelvouden of delers van dit herkenbaar formaat. Zo krijg je bijvoorbeeld een A4-formaat wanneer je een A3 blad perfect in twee vouwt.

Zo kan men verder gaan tot A10. Deze zeer kleine formaten worden voornamelijk gebruikt voor stickers. Dat maakt deze formaten gepast voor etiketten, stickers op rol op rol of spaarzegels.

Daarnaast zijn er ook de B- en DIN-formaten. De B-formaten vormen een tussenslag voor de A-formaten. Ze worden gebruikt wanneer één A-formaat te klein is, maar het volgende A-formaat veel te groot is. Door het kiezen voor een B-formaat kan u de juiste tussenmaat vinden die perfect past bij uw product zonder overbodig te snijden.

Men kan het DIN-formaat herkennen aan zijn lange en smalle verschijning. Door deze afmetingen heeft drukwerk op dit formaat een klassevolle uitstraling. Hiervoor worden deze producten vaak in het DIN-formaat afgedrukt: menukaarten, luxe flyers en postkaarten.

Formaat
Afmetingen (mm en cm)
Geschikt voor deze producten
841x1189 mm | 84,1x118,9 cm
Affiches (groot formaat)
594x840 mm | 59,4x84 cm
Affiches
420x594 mm | 42x59,4 cm
Affiches, bureauonderleggers
297x420 mm | 29,7x42 cm
Affiches, menukaarten, placemats
210x297 mm | 21x29,7 cm
Briefpapier, notitieblokken, magazines
148x210 mm | 14,8x21 cm
Flyers, folders, kalenders, offertemappen
105x148 mm | 10,5x 14,8 cm
Flyers, kaarten, tickets, stickers
74x105 mm | 7,4x10,5 cm
Tickets, drankbonnen, stickers

Natuurlijk zijn kleinere en grotere formaten ook perfect mogelijk. Daarover vindt u hieronder meer informatie.



Flyers
Flyers 2500 ex. aan
€19,21 Bestel nu
Folders
Folders 2500 ex. aan
€50,47 Bestel nu
Notitieblokken
Notitieblokken 200 ex. aan
€156,80 Bestel nu
Magazines
Magazines 500 ex. aan
€82,88 Bestel nu
Briefpapier
Briefpapier 2000 ex. aan
€37,99 Bestel nu

Klein formaat:

We hebben het al even gehad over de A7 tot A10 formaten die gebruikt kunnen worden voor zeer klein drukwerk, maar klein drukwerk hoeft niet beperkt te blijven tot stickers.

Afhankelijk van het product heeft u de mogelijkheid om uw drukwerk bij te laten snijden tot een kleiner formaat. Vindt u deze optie niet terug onder “optionele afwerkingen”? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze klantendienst helpt u met plezier verder.

Daarnaast zijn er ook gewoon producten die van nature uit klein zijn: buttons, armbandjes, condoomverpakkingen, balpennen, tickets, drankbonnen, … Dit type drukwerk wordt vaak gebruikt om uit te delen. Bent u op zoek naar iets specialer? Neem dan zeker een kijkje op Flyer Relatiegeschenken.

klein formaat



Visitekaartjes
Visitekaartjes 1000 ex. aan
€29,99 Bestel nu
Stickers
Stickers 1000 ex. aan
€62,34 Bestel nu
Tickets
Tickets 250 ex. aan
€66,79 Bestel nu
Buttons
Buttons 100 ex. aan
€75,09 Bestel nu
Armbandjes
Armbandjes 100 ex. aan
€48,03 Bestel nu

Groot formaat:

Wil je opvallen? Denk dan groot! Met drukwerk op groot formaat kan niemand je boodschap nog missen. Denk maar aan reusachtige banners voor je gevel, gigantische affiches of vlaggen die tot de hemel reiken. In deze speciale categorie drukwerk vind je alles wat niet in je brievenbus past.

Bij drukken op groot formaat zijn er wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet de resolutie van uw bestand tussen de 150-300 DPI zijn om een goede kwaliteit te verzekeren. Kleiner en uw beeld zal kwalitatief van lagere kwaliteit zijn. Groter en uw bestand zal nodeloos zwaar zijn zonder dat er een kwaliteitsverschil op te merken valt. Daarnaast is de afloop bij drukwerk op groot formaat 10 mm. in plaats van 3 mm. Houd hier rekening mee om er zeker van te zijn dat niets belangrijk afgesneden wordt.

Let op: het is mogelijk dat u een kleine meerkost moet betalen bij de verzending van uw drukwerk op groot formaat (afhankelijk van uw product en configuratie).

groot formaat



Borden
Borden 5 (2m²) ex. aan
€212,25 Bestel nu
Roll-ups
Roll-ups 1 ex. aan
€38,68 Bestel nu
Banners
Banners 1 ex. aan
€21,25 Bestel nu
Vlaggen
Vlaggen 1 ex. aan
€88,19 Bestel nu
Affiches
Affiches (groot formaat) 1 Abribus ex. aan
€40,75 Bestel nu

Nog niet groot genoeg voor u? Dan kiest u best voor drukwerk op maat!

Drukwerk op maat:

Grote plannen? Of werkt u met een uitzonderlijk formaat? Zelfs daarvoor kan u op ons rekenen. Bij ons hoeft u niet te kiezen voor een standaard formaat. Dankzij onze flexibele manier van werken kunnen wij u drukwerk voorzien op ieder formaat dat u maar kan bedenken.

Stickers op maat
Stickers op maat Kostprijs afhankelijk van uw afmetingen Bestel nu
Banners op maat
Banners op maat Kostprijs afhankelijk van uw afmetingen Bestel nu

Voor andere soorten drukwerk is het aangeraden om contact op te nemen met ons voor uw offerte op maat.

Heeft u meer vragen over de diverse formaten die wij aanbieden? Contacteer ons dan telefonisch op 026 16 57 42 of mail ons op .
U kan ons ook contacteren door het onderstaand formulier in te vullen:

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading