Schenk gepersonaliseerde kalenders voor 2023 - Flyer

SCHENK UW KLANTEN GEPERSONALISEERDE

KALENDERS IN DE STIJL VAN UW BEDRIJF!

Het einde van het jaar is de ideale periode om uw klanten te verwennen met een geschenkje. Zo weten ze dat ze meer zijn dan een nummer voor u. Een goede manier om ervoor te zorgen dat ze doorheen het hele jaar aan uw merk blijven denken, is door hen een gepersonaliseerde kalender met uw logo en kleuren te schenken. Ideaal voor uw marketing!

WAAROM ZOU IK EEN GEPERSONALISEERDE KALENDER AAN MIJN KLANTEN AANBIEDEN?

DIT ZIJN ALVAST 3 GOEDE REDENEN OM EEN GEPERSONALISEERDE KALENDER AAN TE BIEDEN:

1

Op het werk of gewoon thuis, een kalender is een onmisbaar instrument. Het hangt aan de muur , staat op het bureau of kan zelfs meegenomen worden in de portefeuille, afhankelijk van het type kalender waarvoor u gekozen heeft. Zo maakt de kalender deel uit van het dagelijks leven van uw klanten.

2

Het is een praktisch object dat, dankzij de gepersonaliseerde stijl en het logo van uw bedrijf, onbewust de boodschap naar uw klanten stuurt dat u doorheen het hele jaar klaar staat voor hen.

3

In de professionele wereld is een persoonlijke band van belang! Een originele kalender is daar een mooi bewijs van. Door de kalender met zelf getrokken foto’s te versieren maak je er al vlug een persoonlijk geschenk van.

Nu u weet waarom u best voor een gepersonaliseerde kalender kiest, kan u ook nadenken over welk type kalender het best past voor uw onderneming.

ZULLEN MIJN KLANTEN DIT GESCHENK WAARDEREN?

Natuurlijk! Een kalender is zowel praktisch als decoratief. Daarnaast kan het ook een leuke aanvulling zijn als u reeds van plan bent iets anders te geven. Gezien de lage kost van het drukken, kan u de kalenders trouwens op een veel grotere schaal verspreiden dan een duurder geschenk.

LAAT IK MIJN KALENDER ONTWERPEN OF KIES IK BEST VOOR EEN TEMPLATE?

Als u rekening moet houden met tijd en budget, dan kiest u best voor het gebruik van een reeds bestaande template. Hiermee kan u rechtstreeks aan de slag. U kan tevens gebruik maken van onze gratis templates . Zo hoeft u niet ver te zoeken om eraan te beginnen.
Heeft u liever zelf uw ontwerp in de hand en heeft u wat meer tijd? Dan kan u gaan voor een ontwerp van een designer. Zo springt uw kalender nog meer in het oog. Ook hiervoor kan Flyer u van dienst zijn. Wij bieden onze grafische diensten aan om van uw kalender iets uniek te maken

HOE ONTWERP IK MIJN KALENDERS?

Als u een logo en/of een huisstijl heeft, kan u deze simpelweg gebruiken om uw kalenders te ontwerpen. Is er echter niets van stijl gedefinieerd? Dan kiest u best voor een combinatie van twee kleuren die aansluiten op het type kalender dat u wenst te gebruiken. Zo spaart u uit op drukkosten. Houd er wel rekening mee dat dit niet ten koste is van de esthetiek zodat u geen klanten afschrikt. Neem zeker een kijkje op deze pagina om meer tips te krijgen over het ontwerpen van uw kalender.

WELK SOORT KALENDER KIES IK HET BEST?

Flyer biedt vijf verschillende soorten kalenders aan. Ieder type
heeft zijn eigen kenmerken
Ontdek alles ove de soorten kalenders ie wij aanbieden en begin met het
ontwerpen van je eigen kalender.

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading