Uw gepersonaliseerde mondmaskers vlugger en goedkoper dankzij ons naaiatelier!

Alles dat je wilt weten over ons nieuw naaiatelier

Betaalbare én kwalitatieve bedrukte mondmaskers die ook nog eens vlug geleverd worden? U hoeft er niet ver voor te zoeken. Bij Flyer.be is dat perfect mogelijk dankzij ons nieuw naaiatelier.

Door te rekenen op interne productie kunnen wij aan een fractie van de prijs een groot aantal mondmaskers met print in een mum van tijd produceren . Zo kan u profiteren van puur Belgische kwaliteit zonder u blauw te betalen of ellenlang te wachten op transport uit het buitenland.

Daarnaast bent u ook van kwaliteit gegarandeerd vanwege het CENTEXBEL-label waarover onze maskers beschikken. Wij geven u een kijkje achter de schermen van ons nieuw naaiatelier.

Ontmoet ons team

team member Anjuli
Project manager Contacteer mij
team member Dwight
Orderbegeleider Contacteer mij
team member Jonathan
Sales Contacteer mij
naaimachine naaimachine naaimachine naaimachine naaimachine naaimachine naaimachine naaimachine overlock overlock overlock overlock overlock overlock overlock overlock overlock overlock

Het atelier bestaat uit 8 naaimachines en 10 overlocks. Momenteel beschikken we over een compleet team en staan we op op het punt om over te schakelen naar een bijkomende shift.

Daarnaast hebben we ook onze nieuwste Zünd snijplotter waarmee de maskers gesneden worden. Daarmee kunnen we 360 exemplaren uitsnijden per uur. Dat komt uit op maar liefst 5760 maskers per dag!

Hoe maken wij onze mondmaskers?

1

Het drukproces

Onze mondmaskers worden digitaal gedrukt op stofrollen van 100% polyester - 205 gr/m².

Deze stof is wasbaar op 90° en bestaat uit twee lagen, waardoor u beter beschermd wordt. Daarnaast voldoen ze aan de CENTEXBEL-normen, waardoor u gegarandeerd bent van topkwaliteit.

2

Maskers uitsnijden

Vervolgens worden de maskers uitgesneden op onze Zünd snijplotter. Om aan de grote vraag te voldoen, gebeurt in twee shifts. Zo snijden wij van 6u tot 22u. Op die manier garanderen wij u van een proces waarbij we binnen de 24u kunnen snijden, stikken en verschepen.

Let op: gezien het groot aantal bestellingen betekent dit niet dat u uw bestelling binnen de dag zal ontvangen.

3

Het naaitatelier in actie

Tijdens het naaien dienen er 2 handelingen te gebeuren om een mondmasker volledig af te werken:

  • Eerst worden de neepjes (boven- en onderaan) gedicht en wordt er rondom het volledige masker gegaan met een overlockmachine.
  • Daarna gaan deze over naar een naaimachine en worden de elastieken van 60cm bevestigd. Bij dit proces creëren we een tunnel aan beide zijdes waardoor de elastieken kunnen schuiven. Hierdoor is het mondmasker perfect aan te passen naar het gewenste formaat.

4

Afwerking

Het afgewerkte product wordt gecontroleerd op losse draadjes. Indien er zijn, worden deze verwijderd voor de maskers naar de logistieke dienst gaan.

Zo maken wij dagelijks gemiddeld 3600 mondmaskers.

5

Afhandeling van uw bestelling

Op dit moment zijn de mondmaskers met print klaar om verzonden te worden. De logistieke dienst telt ieder order nogmaals na voordat deze verpakt worden. In iedere doos wordt een flyer met wasvoorschriften en bijkomende informatie toegevoegd, zodat de klant helemaal op de hoogte is omtrent het gebruik en onderhoud van de mondmaskers.

Met het oog op de toekomst

Flyer.be staat al jaren voor veel meer dan alleen maar drukwerk. Sinds vorig jaar kan u terecht bij ons voor al uw gadgets en kantoorbenodigdheden. Het jaar daarvoor introduceerden we Flypost, onze samenwerking met bpost, waarbij u uw drukwerk en bedeling op één locatie kan regelen. Zo ziet u maar dat Flyer blijft groeien.

De oprichting van ons naaiatelier maakt dan ook deel uit van onze groei als bedrijf. Hoewel onze aandacht momenteel voornamelijk ligt op het produceren van gepersonaliseerde mondmaskers, zullen we naar de toekomst toe uitbreiden naar andere producten. Maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Wenst u meer te weten over hoe Flyer.be kan helpen met uw mondmaskers? Contacteer ons dan telefonisch op 050 15 30 06 of mail ons op info@flyer.be.
U kan ons ook contacteren door het onderstaand formulier in te vullen:

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading