Bescherm het milieu met gepersonaliseerde stoffen mondmaskers

1 Het dragen van een masker is verplicht op openbare plaatsen

Sinds kort is het dragen van een mondmasker verplicht op openbare plaatsen, vooral in gebieden waar veel mensen samenkomen.

We kunnen niet ontkennen dat dit een pragmatische beslissing is, gezien de evolutie en verspreiding van het virus na de lockdown. Bovendien blijkt uit verschillende indicatoren dat we helaas te maken hebben met een verdere toename van het aantal gevallen van het Coronavirus.

Met andere woorden, de pandemie wordt weer erger, maar het dragen van mondmaskers en het volgen van de juiste veiligheidsmaatregelen blijven de beste manieren om jezelf en anderen te beschermen.

Om al deze redenen zijn we verplicht om een mondmasker te dragen, tot er een vaccin beschikbaar is.

verplicht masker

2 Beschermende mondmaskers en het milieu

Wegwerpbare mondmaskers zijn een van de meest gebruikte middelen in de strijd tegen de pandemie. Helaas vormen ze, tegen alle verwachtingen in, ook een gevaar voor het milieu.

Volgens de waarnemingen van milieudeskundigen hebben de grote meren in Europa al te lijden onder de vervuiling door wegwerpmaskers en -handschoenen. Zelf hoeven we niet ver te zoeken. De herkenbare blauwe chirurgische maskers zijn de openbare ruimte binnengedrongen. De vuilnisbakken zitten er vol van, om nog maar te zwijgen over wat er op de stoepen ligt.

Het dragen van een mondmasker is een noodzaak die ons nog lang zal achtervolgen, maar nu meer dan ooit moeten we goed nadenken voor we onze maskers zomaar wegwerpen. De ecologische gevolgen die gekoppeld zijn aan deze daad kunnen al snel uit de hand lopen (vervuilingsgraad, afvalbeheer, ….).

stoffen maskers

Gelukkig is er een oplossing die het milieu respecteert: Beschermende mondmaskers gemaakt uit wasbare stoffen!
Deze doeltreffende oplossing in termen van ecologie en rentabiliteit stelt ons in staat om het milieu beter te beschermen terwijl men zelf beschermd blijft tegen het risico op besmetting van het Coronavirus.


Flyer.be denkt in de eerste plaats aan het milieu!

Omdat bij ons het welzijn van zowel onze klanten als het milieu centraal staat, was Flyer.be één van de eersten die ook rekening hield met de ecologische factor van de Covid-19 crisis.

Onze mondmaskers zijn dan ook:

  • Aanpasbaar met jouw ontwerp.
  • Materiaal: Basis: 1 laag polyester
  • Oeko-Tex Standaard 100 (productklasse 2).
  • Met supercomfortabele rekkers waardoor je het zonder enig ongemak kunt dragen
  • Goed voor het milieu
  • Herbruikbaar, wasbaar op 60° (steriel) zonder schade).

Draag je steentje bij aan het milieu door te kiezen voor de kwalitatieve mondmaskers van Flyer.be!

voordelen Flyer mondmaskers

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading