welke voordelen heeft het voor jouw bedrijf en welk aanbod bieden wij?

Telewerken, werken op afstand of thuiswerken, wordt steeds belangrijker voor bedrijven en neemt volgens veel studies over dit onderwerp elk jaar toe. Deze toename is enkel nogmaar gegroeid met de komst van de corona crisis. Werknemers doen al aan telewerken, of dat nu af en toe of regelmatig gebeurt. Telewerken is ingeburgerd en zal in de toekomst nog meer ontwikkelen. Op de lange termijn zou het de norm kunnen worden in alle bedrijven!

Telewerken heeft vele voordelen, maar afhankelijk van het domein van jouw bedrijf, de benodigde apparatuur en het soort baan zal telewerken op elk zijn eigen manier toegepast worden, is telewerken niet in elke sector mogelijk. Als jij telewerken voor jouw werknemers wil vereist dit veel voorbereiding, organisatie en vooral de juiste mindset. Zorg er dus voor dat jij hen de nodige uitrusting en faciliteiten biedt om hen te helpen een echte thuis werkomgeving te creëren.

Wij bieden een selectie van gepersonaliseerde promotieartikelen voor telewerken om de productiviteit op hun werkplek te stimuleren.

Waarom gepersonaliseerde promotieartikelen aanbieden aan uw werknemers tijdens het telewerken?

Het behoud van een echte teamgeest tijdens het telewerken is essentieel, en om dit te bereiken zijn goodies een uitstekende techniek om jouw team te belonen voor hun werk en een sterke band met het bedrijf te behouden. Deze erkenning motiveert jouw werknemers niet alleen om uit te blinken, maar houdt hen ook loyaal voor de lange termijn.

Trendy of klassieke goodies: wat zijn de opties?

Wij bieden een brede waaier aan goodies om jouw team dat extra duwtje in de rug te geven die ze verdienen.

1

Koffie-/theemok

Wat zou een werkdag zijn zonder koffie of thee? Een gepersonaliseerde tas is een belangrijke goodie in gelijk welke werkomstandigheid, jouw medewerkers zullen dit kleine gepersonaliseerde zeker waarderen.

Le carnet personnalisé
2

Het gepersonaliseerde notitieboekje

Voor een opgeruimde kantooromgeving is een notitieboekje de basis om gemakkelijk en in alle omstandigheden notities te nemen!

3

De reclame-pen

Een van de grote klassiekers als het gaat om relatiegeschenken. De, met het logo gepersonaliseerde, pen versterkt de verbondenheid van de werknemer met het bedrijf, ook wanneer hij thuis is.

Le stylo publicitaire
Accessoires pour ordinateur
4

Computeraccessoires

Om goed te kunnen werken en werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken, is het creëren van een ergonomische werkruimte de sleutel tot betere prestaties.

5

Hoofdtelefoons en koptelefoons

omgevingslawaai isoleren en zorgen voor een beter geluid. Een van de meest nuttige telewerk goodies als het gaat om dagelijks gebruik. Met alle calls, videogesprekken vergaderingen en webinars, is het beter om goed uitgerust te zijn.

Les écouteurs et le casque
Le textile publicitaire
6

Reclametextiel

(t-shirt, hemd, polo...) Om klanten vergaderingen via calls nog professioneler te doen ogen. Of perfect om opleidingen en webinars in video tot een hoger niveau te tillen. Jouw medewerkers zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf zijn!

7

Sportaccessoires

Moedig jouw werknemers aan om nog extra te bewegen. Na een dag werken is het aan te raden om te ontspannen, door een sportsessie te doen zal een fitte werknemer beter productief kunnen werken en extra energie die hij heeft opgedaan te investeren in zijn werk.

Les accessoires de sport

Met deze verschillende teleworking gadgets, zult jij telewerk in een ander licht zetten voor zowel jou als jouw werknemers. De grootste plus is natuurlijk dat je zo de positieve mindset van werknemers kan behouden. Met deze tips en aanbevelingen kun jij het beroepsleven en het privéleven van jouw werknemers in evenwicht brengen.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading