Kaarten laten drukken en zelf maken

Je eigen wenskaarten drukken?

Piece-of-cake!

Al de opties om zelf kaarten te maken met eigen ontwerp

Kaarten drukken? Dat gaat eenvoudig bij Flyer.be. Kies uit honderden mogelijke combinaties die je helemaal zelf personaliseert. Eerst selecteer je een formaat, vervolgens een papiertype en daarna eventuele afwerkingen. Zo maak je jouw wenskaarten, kerstkaarten of andere kaarten helemaal uniek.

Op deze pagina leggen we al de mogelijkheden uit. Op andere pagina's leggen we uit hoe je helemaal zelf online (kerst)kaarten kan ontwerpen of hoe je een bestaand ontwerp uit onze collectie kan aanpassen.

Standaard formaten

De meest gekozen formaten voor wenskaarten zijn A6 (een kwart A4'tje), US DIN (standaard envelop), of vierkant 148 mm. Je kan ook grotere of kleinere formaten kiezen, afhankelijk van je smaak en het gewenste resultaat.

Dubbele formaten

Een dubbele kaart is een kaart met een vouwlijn in het midden. Zo creëer je in plaats van 2 bedrukbare zijdes, 4 bedrukbare zijdes. Twee aan de buitenkant en twee aan de binnenkant. Deze kunnen telkens liggend of staand georiënteerd zijn.

Speciale formaten

Liever een uniek formaat? Dan kan je zelf een kapvorm laten maken of eentje uit onze selectie kiezen. Ook mogelijk: standaardformaten met afgeronde hoeken.

Papiertypes voor je kaarten en wenskaarten

290 g/m² Postal

Dit klassieke papiertype voor (post)kaarten heeft een glossy voorkant en een beschrijfbare achterkant. Ideaal om een berichtje op te schrijven en vervolgens met de post te versturen. Dit papiertype is betaalbaar en toch erg leuk afgewerkt.

400 g/m² Premium

Dit premium papiertype is stevig en kwalitatief. Indien je graag je kaarten wilt lamineren vertrekken we van dit papiertype. Vervolgens kan je kiezen om hier nog een matte, glossy of soft touch platificatie aan toe te voegen.

250 g/m² ECO

Dit duurzame papiertype is voor onze vele milieubewuste klanten. Niet alleen wordt er minder CO2 uitgestoten tijdens de productie, ook geeft het je drukwerk een apart uitzicht en gevoel aangezien dit papiertype ongestreken (niet-glanzend) is.

Conqueror
350 g/m²

Deze unieke 'Vergé' papiersoort heeft een unieke structuur dankzij het gebruik van een vleugje katoen. Conqueror papier zorgt voor een klassieke en verfijnde uitstraling van je drukwerk. Ideaal als ook je visitekaartjes op dit type zijn gedrukt.

De meest gekozen kaarten

A6-formaat 290 g/m² Postal


Bestellen

US-formaat met matte plastificatie


Bestellen

Vierkante kaarten 250 g/m² ECO


Bestellen
Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading