Nu ook onbedrukte borden en Post Its beschikbaar

Nu ook onbedrukte borden en post-its beschikbaar

Geschreven door: Matthew Vandewalle, 3 September 2018

stoepborden en post its

Stoepborden, krijtborden en kliklijsten

Na een reeks nieuwe bedrukbare producten zoals t-shirts en sweaters, biedt Flyer.be nu ook een gamma aan onbedrukbare producten aan. Met veel plezier stellen we jullie het gamma presentatiedisplays voor.

Onder deze categorie producten vallen onder andere krijtborden, klassieke stoepborden ‘shopstoppers’, kliklijsten voor menustanden en ook foldershouders en toonbankdisplays voor je flyers of folders. Gedetailleerde info over krijtborden vind je op deze pagina.

Deze kwalitatieve producten zijn te bestellen zonder deze te bedrukken, dus zonder ontwerp. Je bestelt ze rechtstreeks op de website, of je kan ook langskomen in een FlyerStore, waar je ze grondig kan uittesten, alvorens ze in je koffer te steken.

Post Its in de wildste vormen en uitvoeringen

Naast deze onbedrukte producten, stellen we ook met veel plezier een klassieker voor: Post Its!. Deze kan je vanaf nu gewoon online bestellen in verschillende vormen, formaten, kleuren en bedrukbare uitvoeringen. Voor een volledig overzicht van de vele opties kan je binnenkort terecht op een infopagina over post its.

Zoek je een speciaal type stoepbord? Of ben je op zoek naar exclusieve post-its? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we zoeken graag mee naar een oplossing.

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading