Online Flyers maken

 
X

Gids over flyers

Download deze gids vol praktische tips

Bedankt!

De gids zal automatisch starten met downloaden, zo dadelijk ontvang je de gids ook via e-mail.

 

Flyers

De snelste & goedkoopste manier
om je verhaal te vertellen!

Waarom zou je flyers maken voor
jouw event of product?

Flyers zijn de ideale manier om jouw publiek aan te spreken op een plaats en moment wanneer ze ervoor open staan. Organiseer je bijvoorbeeld een optreden? Door een flyer op gelijkaardige optredens te verspreiden, is een groot deel van jouw doelpubliek meteen op de hoogte. Weet je waar er veel liefhebbers van je product samenkomen? Breng ze op de hoogte van jouw product of dienst met een flyer op hun maat.
 

Flyers bestellen

Hoe kies je jouw papier?

Papiersoorten worden ingedeeld volgens gewicht. Hoeveel weegt een vel van 1 vierkante meter van dat papier? Zo weet je meteen het gramsgewicht. Hoe zwaarder, hoe steviger je flyer zal aanvoelen. Je kan kiezen uit papiersoorten met een grammage van 120 g/m² tot 400 g/m². De keuze van het papier zal grotendeels afhangen van hoe lang de flyer moet meegaan en de manier van verspreiding. Voor een flyer die je op straat of op een beurs uitdeelt, is 135 g/m² de beste keuze. Het is een budget papiersoort, geschikt voor flyers die vaak achteraf in de vuilbak belanden. Wil je de flyer langere tijd in je restaurant, winkel of kantoor gebruiken, dan mag het wel een dikker papier zijn: 250 g/m² tot 400 g/m². Vanaf 250 g/m² voelt je papier steviger aan.

Afhankelijk van je boodschap en de stijl van je ontwerp maak je een keuze uit een matte, glanzende of meer natuurlijke uitstraling.
 

Gratis SampleFlip
 

De meest gekozen flyers

Flyers A6 Budget 135 g/m²

Flyers US mat papier 400 g/m²

Flyer A5 ECO papier 250 g/m²

 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading