Geschenkideetjes voor Valentijn

Geschenkideetjes voor Valentijn

Februari staat synoniem voor winter, regen en de liefde. Valentijnsdag is een gelegenheid om die regenwolken weg te jagen en de liefde voor uw zielsverwant uit te drukken. Het is het moment om een gebaar van affectie te maken waarin u uitdrukt hoeveel hij of zij voor u betekent. Er is dan ook niets beter dan een persoonlijk geschenk, recht uit het hart.

Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft waarschijnlijk al eventjes zitten zoeken naar iets dat uw liefde perfect uit. Vandaar dat we enkele ideetjes hebben verzameld om u verder op weg te helpen.

Fotoprints

Als u al een tijdje in een liefdevolle relatie zit en op zoek bent naar iets dat jullie verhaal in beeld brengt, is er niets mooier dan een reeks afgedrukte foto’s waarin jullie mooiste herinneringen aan bod komen. U kan ze met kliklijsten ophangen aan de muur of u kan jullie verhaal bundelen in een gedrukt fotoboek.

Heeft u niet genoeg ruimte om al die foto’s een plaatsje te geven? Geen probleem! Kies voor degene die jullie relatie het best omvat en druk die met een passend bijschrift af als een fotoposter met lijst. Als u iets duurzamer (zoals uw relatie) zoekt, dan kan u uw foto’s afdrukken op hout. Dit maakt het cadeau nog specialer.

Kussens en zitzakken

Een andere manier om uw partner te behagen, is door een kussen te personaliseren met een foto of tekstje naar keuze. Twijfel er niet aan om te beschrijven wat u echt denkt en voelt.

Is een kussen niet groot genoeg om uw liefde te uiten? Druk het ontwerp dan af op een zitzak! Dat past perfect in uw woon- of slaapkamer. Zorg ervoor dat u een kleurtje uitkiest die uw partner mooi vindt.

Wijnkisten

Net als bij Kerst kan men met Valentijn het diner niet over het hoofd zien. Waarom dan geen gebruik maken van de gelegenheid om een goede wijn te proeven? Wijn die u op een originele manier aan uw partner presenteert door voor deze gelegenheid een speciale wijnkist te bestellen. Aanpasbaar en bedrukbaar, deze doos is perfect om de perfecte wijn voor uw diner aan te bieden.

Valentijn is een niet te missen kans om uw partner het geschenk te geven dat bij hem of haar past. Het is de perfecte dag om een diner bij kaarslicht te houden en herinneringen te maken die jullie voor de rest van jullie leven zullen bijblijven. Zorg dan ook voor het perfecte geschenk om die herinneringen perfect te maken.

Nu bestellen
Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading