Maak een vliegende start met Flypost

Maak een vliegende start met Flypost

Jouw winkel opende recent terug haar deuren. Dat is fantastisch nieuws! Je trof de nodige voorzorgsmaatregelen om jezelf en jouw klanten op een correcte manier te beschermen.

Helaas blijft de grote toeloop voorlopig nog uit. Mensen blijven nog liever thuis en stellen hun aankopen tijdelijk uit. Vergeet ook niet dat je misschien niet meer “top of mind” bent bij jouw publiek. Tijd om in actie te schieten!

Flyer.be en Bpost hebben de ideale tool om jou te ondersteunen: Flypost! Flyer.be, onze online drukkerij met 100% Belgische productie en Bpost slaan de handen in elkaar. Zo kan jij veilig van thuis uit je drukwerk en bedeling in enkele stappen regelen.

"Verschillende studies tonen aan dat de brievenbus een erg aantrekkelijk kanaal blijft om reclame te maken. In tijden van digitalisering vallen tastbare communicatiemiddelen des te meer op. In tijden van Corona is de bedeling van drukwerk dan ook extra effectief."
bron: letterboxconsumersurvey


Benieuwd hoe het werkt? Wij helpen je met een fictief voorbeeld het maximale uit Flypost te halen!



1

Mieke heropende op 11/05 “Biotasty”, haar zaak voor natuurproducten in Aalter.

2

Uit ervaring weet Mieke dat het grootste deel van haar klanten voornamelijk in de regio Aalter en Nevele woont.

3

Mieke wil klanten laten weten dat ze “back in business” is en activeert tot het einde van de volgende maand de kortingscode WEAREBACK10.

4

Ze ontwerpt een opvallende flyer. Ben je zelf niet zo handig in design? Dan kan je geholpen worden door onze design studio.

5

Met wat hulp van Giordano, account manager bij Flypost, regelt Mieke haar drukwerk en bedeling eenvoudig op één platform.

6

De bedeling start 2 weken later. Zo hebben de klanten nog een hele maand de tijd om te bestellen.

7

Mieke merkt dat er extra klanten langskomen die gebruik maken van de kortingscode. Ook online merkt ze dat heel wat bestellingen gebruik maken van deze code.

8

Op het einde van de rit kan Mieke eenvoudig berekenen hoeveel bijkomende verkopen gegenereerd werden door Flypost, zowel on- als offline.



Om je in deze moeilijke tijden een extra duwtje in de rug te geven, helpen de account managers van Flyer.be je van A tot Z met de bestelling! Vul het onderstaand formulier in om contact op te nemen. Daarnaast kan u ook onze instructievideo bekijken of uw gratis "Back to work" kit aanvragen.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading