Waterbestendige posters en whiteboards, nieuw bij Flyer!

Waterbestendige posters en whiteboards, nieuw bij Flyer!

Geschreven door: Matthew Vandewalle, 19 September 2018

waterbestendige posters, kussens en zitzakken

Posters voor in vochtige omstandigheden

Waterbestendige posters zijn een mooie nieuwe aanvulling in het assortiment affiches op Flyer.be. Naast onze ‘gewone’ affiches hadden we reeds de affiches ‘groot formaat’. Daar komen nu ook waterbestendige affiches bij. Deze affiches zijn spatwaterdicht en dus ideaal om te gebruiken in vochtige omstandigheden, of bij onze nieuwe stoepborden en kliklijsten aangezien deze vaak buiten geplaatst worden.

Whiteboards voor eindeloze tekenruimte

Je kent ze wel, de whiteboards die je in je vergaderzaal móét hebben staan. Deze borden zijn ontzettend handig om kleine tekeningen, grafieken of schema’s op te tekenen. Iets presenteren of een uitleg doen is altijd handiger als je het daarnaast ook kan uittekenen.

Whiteboards zijn te verkrijgen in diverse formaten, van 60 x 100 cm tot 120 x 120 cm en je bedrukt ze hoe jij het beslist. Het 3 mm dik aluminium dibond is magnetisch en je kan er optioneel attributen zoals viltwissers, magneten en boardmarkers bij bestellen. Selecteer daarvoor de optie onderaan ‘18-delige starterskit’.

Wat zit er in de starterskit? 4 boardmarkers (zwart, rood, groen, blauw), 1 magnetische penhouder, 10 magneten (5x wit, 5x blauw), 1 viltwisser, 1 extra set vilt en 1 reinigingsspray.

Whiteboardstickers als betaalbaar alternatief

Whiteboardstickers zijn net zoals de whiteboards afwasbaar (indien je de juiste markers gebruikt), maar ze zijn niet magnetisch. Deze stickers kleef je idealiter op een vlak oppervlak zoals een raam. Deze vellen vinyl met whiteboard laminaat zijn te verkrijgen met verschillende lijmsoorten, afhankelijk van het oppervlak. Kies voor polymeer indien je deze zo lang mogelijk wilt laten kleven. Whiteboard stickers kan je ook laten contoursnijden in een volledig unieke vorm. Klaar om je meetings wat meer kleur te geven?

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading