Ben je jouw oude huisstijl beu? Wij helpen je aan een compleet nieuwe look!

Ben je jouw oude huisstijl beu? Wij helpen je aan een compleet nieuwe look!

Als ondernemer is het van belang om altijd te blijven groeien. Dit geldt ook voor jouw huisstijl. Jarenlang dezelfde stijl hanteren staat gelijk aan een saaie uitstraling. Het geeft klanten het gevoel dat jij geen aandacht schenkt aan het voorkomen van jouw bedrijf. Een frisse nieuwe huisstijl is de ideale manier om opnieuw de aandacht te trekken.

Aan de hand van een fictief voorbeeld leggen wij uit hoe jij de uitstraling van jouw onderneming opnieuw leven in blaast met een nieuwe huisstijl.

Wim Daens van WeCreate uit Brugge bestelde deze communicatiemiddelen voor zijn zaak:



Flyers
Flyers 2500 ex. aan
€19,21 Bestel nu
Folders
Folders 2500 ex. aan
€50,47 Bestel nu
Visitekaartjes
Visitekaartjes 1000 ex. aan
€29,99 Bestel nu
Briefpapier
Briefpapier 2000 ex. aan
€37,99 Bestel nu
Mondmaskers
Enveloppen 2000 ex. aan
€117,37 Bestel nu
Transparante roll-up basic
Notitieblokken 200 ex. aan
€135,75 Bestel nu
Presentatiemappen
Presentatiemappen 100 ex. aan
€289,62 Bestel nu
Banner
Banner 1 ex. aan
€10,12 Bestel nu
Raamsticker
Raamsticker 1 ex. aan
€34,45 Bestel nu
Balpennen
Balpennen 100 ex. aan
€138,61 Bestel nu
T-shirt
T-shirt 1 ex. aan
€4.91 Bestel nu
Draagtas
Draagtas 1 ex. aan
€0.39 Bestel nu
Drinkfles
Drinkfles 1 ex. aan
€4.99 Bestel nu
Balpen
Balpen 1 ex. aan
€5.64 Bestel nu
Koptelefoon
Koptelefoon 1 ex. aan
€4.93 Bestel nu

Zo stak hij zijn volledige zaak in een nieuw jasje. Daarnaast maakte hij gebruik van onze designstudio. Hierdoor hoefde Wim niet op zoek te gaan naar een dure externe designer. Ook was zijn drukwerk direct klaar voor productie. Om potentiële klanten uit de buurt op de hoogte te brengen van het grote nieuws maakte hij gebruik van Flypost.

Zo ging Wim aan de slag om alles op punt te zetten:

Handen wassen

1

Jouw eigen look and feel

Gedaan met opzoek gaan naar veel te dure designers. Flyer.be staat in voor al je designs dankzij onze designstudio. Met ons professioneel team van grafische vormgevers zorgen wij voor jouw nieuw logo en huisstijl. Dit vormt de basis van je nieuwe huisstijl.

Knoop maken

2

De voordelen van Flypost

Verspreid flyers of folders met jouw vernieuwde stijl op naar iedereen uit je streek door gebruik te maken van Flypost. Maak gebruik van deze dienst om jouw drukwerk en levering te regelen zonder het huis te moeten verlaten. Zo weten jouw klanten zeker dat jouw deuren terug open zijn.

Rond nek

3

Uitstraling van jouw bedrijf

Jouw gebouw mag ook niet uit het oog verloren worden. Plaats een banner voor jouw gevel waarin je jouw nieuwe stijl promoot aan de hand van een leuke slogan. Je kan ook stickers met jouw logo gebruiken voor ramen of bedrijfswagen(s). Tenslotte is het ook een goed idee bedrukte balpennen uit te delen aan klanten om jouw nieuwe huisstijl in de kijker te zetten. Zo blijf jij top of mind.

Hoeken uiteen

4

Drukwerk in eigen stijl

Ook op het kantoor moet alles in orde zijn. Een verzorgd visitekaartje blijft die potentiële klant zeker bij. Ook met gepersonaliseerd briefpapier, bijpassende enveloppen, notitieblokken om alles bij te houden en presentatiemappen om alles in kwijt te raken, geef je, je zaak een boost.

Wens je meer te weten over hoe Flyer.be kan helpen jouw huisstijl op te frissen? Contacteer ons dan telefonisch op 050 15 30 06 of mail ons op info@flyer.be.

Banner Image: 

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading