OK, ik snap het Flyer.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.

Ik ken mijn login niet meer van mijn PrintConcept account. Wat moet ik doen?

Vraag gewoon een nieuw paswoord aan op PrintConcept.be.

Als je een nieuw wachtwoord aanvraagt op de ene website, raden we je aan om dit ook op de andere website te doen. Zo hoef je maar één wachtwoord te onthouden om je in te loggen op je profiel bij PrintConcept.be en bij Flyer.be.