OK, ik snap het Flyer.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.

PDF-bestand

Het grote voordeel aan PDF-bestanden is dat iedereen ze kan openen zonder speciale software, en dat alle documenten er op elke computer en voor elke printer altijd exact hetzelfde zullen uitzien. Iets wat van Word documenten bijvoorbeeld niet gezegd kan worden.

PDF is dus ook de ideale manier om je bestanden aan te leveren aan je drukkerij.
Kies altijd voor een PDF x1a:2001 of PDF x4, zo ben je zeker van het beste drukresultaat.