OK, ik snap het Flyer.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.

Wat is de status van mijn bestelling en waar vind ik mijn tracking nummer?

De status van je bestellingen vind je terug onder 'Bestellingen' in je persoonlijk profiel. Als je doorklikt op je ordernummer (kolom rechts) vind je daar ook je tracking nummer (indien je bestelling al gevolgd kan worden).

Log hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op 'Bestellingen' links in het menu.