OK, ik snap het Flyer.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.

Specifieke aantallen bestellen

Op de productpagina kan je altijd je eigen aantal invullen. Klik op de knop 'Bereken' om de aangepaste prijs te zien.

Opgelet: voor sommige producten is het niet voordelig om een zeer laag aantal te bestellen, omdat de opstartkosten hoog zijn. Vandaar dat bijvoorbeeld de prijs voor 1 ex. soms gelijk is aan de prijs voor 250 ex.

Wil je graag hele grote aantallen bestellen, zoals enkele tienduizenden?
Dan raden we je aan een offerte op maat aan te vragen via info@Flyer.be.