Gezondheid

Gezondheid

ONS COMMUNICATIEMATERIAAL VOOR DE GEZONDHEIDSZORG:

Gedrukte media en promotieartikelen zijn ook belangrijke instrumenten voor zorginstellingen en organisaties om hun diensten te promoten en nieuwe patiënten of partners aan te trekken. Het meest voorkomende drukwerk omvat flyers en brochures, waarmee het dienstenaanbod, de prijzen en de openingstijden kunnen worden gepresenteerd. Visitekaartjes zijn ook nuttig, zodat patiënten de contactgegevens van de zorginstelling of -organisatie kunnen bewaren en aanbevelen aan hun vrienden en familie. Er is veel communicatiemateriaal voor zorginstellingen en zorgorganisaties dat kan worden gebruikt om uw instelling te promoten en mensen aan te moedigen gebruik te maken van uw zorgdiensten. Hier volgen enkele voorbeelden van communicatiemateriaal dat u in uw zorginstelling of zorgorganisatie zou kunnen gebruiken:

  • Banners: Gebruikt om een vaccinatiecampagne te promoten of om het bewustzijn over de risico's van bepaalde ziekten te vergroten, ook gebruikt om praktische informatie aan patiënten te verstrekken.
  • Roll-ups : Geplaatst op strategische locaties, zoals ziekenhuisgangen of ingangen van gezondheidscentra, om belangrijke boodschappen of praktische informatie aan patiënten en bezoekers door te geven.
  • Posters : Nuttig voor bewustmakingsevenementen, zoals open dagen of gezondheidsconferenties, omdat ze informatie over een specifiek onderwerp visueel kunnen presenteren.
  • Brochures: Informatie verspreiden, zoals de verschillende diensten die een zorginstelling aanbiedt, hoe patiënten worden behandeld, raadplegingstijden, enz.

Wilt u uw zichtbaarheid en groei verbeteren? We hebben marketinginstrumenten die u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Interesse?

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading