Onderwijs

Onderwijs

ONS COMMUNICATIEMATERIAAL VOOR HET ONDERWIJS

Drukwerk en promotieartikelen zijn essentiële hulpmiddelen voor scholen en opleidingsorganisaties om hun activiteiten te promoten en nieuwe leerlingen, studenten of partnerschappen aan te trekken.

Tot het populairste drukwerk behoren flyers en brochures om het cursusaanbod, de tarieven en de openingstijden te presenteren. Visitekaartjes zijn ook zeer nuttig, zodat leerlingen of studenten de contactgegevens van de school of organisatie kunnen bewaren en ze kunnen aanbevelen aan hun vrienden en familie. Er is veel communicatiemateriaal voor scholen en opleidingsorganisaties dat kan worden gebruikt om uw instelling te promoten en mensen aan te moedigen zich in te schrijven voor uw cursussen of opleidingsprogramma's. Hier volgen enkele voorbeelden van communicatiemateriaal dat u in uw school of opleidingsinstituut zou kunnen gebruiken:

  • Pennen: Handig in de onderwijssector voor het maken van notities, het schrijven van to-do lijstjes of het uitdelen van custom pennen met uw logo aan bezoekers op een onderwijsbeurs of open dag.
  • Roll-ups: Om uw bedrijf professioneel te presenteren, kunnen uw diensten en aanbiedingen worden uitgedeeld op evenementen of achtergelaten op uw kantoor.
  • Blocnotes: Gepersonaliseerd met uw contactgegevens en logo kunnen worden uitgedeeld aan uw klanten en partners om professionele uitwisselingen te vergemakkelijken.
  • Posters: Wordt gebruikt om een evenement, dienst, product, enz. op onderwijsgebied te promoten. Zij kunnen worden geplaatst in scholen, universiteiten, opleidingsinstituten, enz.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading