Download gratis patronen voor Kerst en Nieuwjaar

 

GRATIS PATRONEN
VOOR KERSTKAARTEN

Maak schitterend eindejaarsdrukwerk!

Patronen voor kerst maken in Photoshop - download ze hier gratis

Photoshop patterns en patronen voor kerstmis zijn erg leuk en handig om te gebruiken voor je wenskaarten en drukwerk voor het eindejaar. Download deze vectoriële patronen om ze te gebruiken als UV-spotlaag of om ze te verwerken in je ontwerpen. Druk op de onderstaande knop om ze gratis en voor niets te downloaden. Zo maak je in geen tijd je eigen kerstkaarten met UV-spotlak.

Hoe gebruik je deze patronen voor UV-spotlak?

Stap 1: Download de patronen

Eerst download je al de verschillende patronen door op de link hierboven de klikken. In het pakket zitten maar liefst 24 patronen in PDF-vorm voor verschillende formaten. Gaande van liggend A6 formaat, tot dubbel A6 staand, tot liggende US-formaten.

Sterretjespatroon Dubbel A6-formaat liggend
Sneeuwpatroon US DIN-formaat liggend
Kerstboompatroon A6-formaat staand

2. Open je favoriete patroon in PS of AI

Kies een patroon dat reeds op maat is voor je ontwerp (A6-, US-formaat of dubbel). Je kan deze PDF bestanden openen in Photoshop, Illustrator of Indesign. Aangezien de patronen vectorieel zijn, kan je ze oneindig uitvergroten of verkleinen, afhankelijk van het formaat van je ontwerp.

3. Of gebruik ze als extra laag in de designtool

Het is niet altijd nodig om je ontwerp in een ontwerpprogramma te maken. Je kan ook onze designtool gebruiken samen met de patronen die je net hebt gedownload. Kies hiervoor een formaat van een kaart naar wens. Daarna kies je een papiersoort met UV-spotlak. Vervolgens voeg je het product toe aan je winkelwagentje waar je kan klikken op 'kies een andere methode'. Hier selecteer je dan 'zelf ontwerpen' met de designtool. In de designtool is duidelijk aangeduid op welke pagina's je de UV-spotlaag moet toevoegen.

Zo deed onze designer het ...

In dit filmpje laat onze designer zien hoe je UV-spotlak toevoegt aan je ontwerp in Adobe Illustrator en in de designtool.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading