Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Ontdek hoe relatiegeschenken jouw omzet verhogen.

Relatiegeschenken zijn weer helemaal trendy!

Het wordt steeds populairder om gepersonaliseerde geschenken te geven en zo je klant- en B2B relaties te versterken. Waarom zou je hier eigenlijk geld aan uitgeven? Lees hier alles wat je moet weten over goedkope relatiegeschenken die je omzet zullen doen stijgen.

Waarom zou ik geld uitgeven aan een relatiegeschenk?

Er zijn nog veel bedrijven die zich te vaak blind staren op de kosten van de give aways voor hun klanten en relaties. Vanuit dit oogpunt lijkt het een onzinnige investering, omdat je er niet direct iets voor terug krijgt. Deze bedrijven denken nog teveel met een sprintersmentaliteit. Het duurt immers een tijdje voordat de waarde van een relatie zich laat zien. Op lange termijn werkt het echter zeer goed en brengt talrijke voordelen met zich mee.

Ontdek de vele voordelen

Een klantenrelatie is en blijft een van de belangrijkste onderdelen van je organisatie. Deze contacten moeten dus warm worden gehouden, zodat je in een goed daglicht blijft staan en tegelijkertijd top of mind bent. Een relatiegeschenk kost inderdaad wat geld, maar het is niets vergeleken met de kost van een nieuwe klant. Het is daarom kostenbesparend om oude relaties zo goed mogelijk te behouden. Door de originele geschenken persoonlijk te maken kun je je eigen bedrijf positief profileren en zo meer opdrachten/aanbiedingen binnen halen. Het type geschenk dat je geeft kan ook veel zeggen over hoe je als bedrijf overkomt. Een koffiemok kan bijvoorbeeld laten zien dat je de klant graag warm houdt.

Welk gepersonaliseerd geschenk past bij jouw klant?

Elke relatie heeft weer een andere benadering nodig. De keuze is vaak uitgebreid en dus moeilijk. Daarom sommen we hier enkele mogelijkheden op voor gepersonaliseerde relatiegeschenken die elk hun eigen voordeel bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een persoonlijke condoomverpakking ? Zeker en vast een schot in de roos (bij jongeren)!


Kalenders

Met een kalender zit je altijd goed. Dit praktische geschenk is een ideale gift voor iedere onderneming en kan helemaal gepersonaliseerd worden volgens jouw wensen. Ontdek de gratis kalenderlay-outs

Bureauonderleggers

Dit multifunctionele bedrijfsgeschenk is perfect om in het oog van je klanten te blijven. Dit is het ideale geschenk voor klanten met veel bediendes, maar je kan het ook perfect thuis gebruiken. Je blijft zo altijd in het zicht liggen.

Magneten

Dit originele relatiegeschenk kan compleet naar jouw wensen worden gepersonaliseerd. Je klanten kunnen magneten ophangen aan de koelkast in de kantine, een whiteboard, op de wasmachine, enzovoort. Het beste: je kan de magneet zelf ontwerpen zoals jij wil.

Wijnfles verpakkingen

Een heerlijke fles wijn of bier op kurk? Bezorg hem in een aangepaste verpakking, komt heel professioneel over. Maak het grappig of net heel trendy en plaats er subtiel jouw logo of een andere kenmerkende afbeelding op. Zo geef je jouw klanten (of personeel) een gepersonaliseerd geschenk dat genuttigd zal worden.

Mokken

Met een mok zit je altijd goed. Laat zien dat je de klant wakker wilt houden met een gepersonaliseerde afbeelding of slogan. Er zijn verschillende soorten koffietassen - verras iemand eens met een magic mok.

Notitieblokken

Een notitieblok is een heel handig product dat elke dag wel gebruikt wordt om enkele gedachten of notities op te noteren. Hiermee worden je relaties dus elke dag aan jouw bedrijf herinnerd.

Agenda's

Een agenda is het ideale relatiegeschenk voor klanten die veel de baan op gaan. Je relatie zal erg blij zijn met deze praktische give away waarmee hij/zij het nieuwe jaar gelijk goed kan beginnen.

Fotoschrift

Met een fotoschrift kan je creatief helemaal los gaan. Zet op dit handige en originele relatiegeschenk prachtige foto's en blijf in goed contact met je relaties.

Draagtassen

Schoudertassen, shoppingbags of kinderrugzakken. Deze mooie tassen kan je niet alleen laten personaliseren, maar zijn ook nog eens erg handig. Geef je relaties dit luxe geschenk zodat ze jouw bedrijf overal mee kunnen nemen en aan anderen laten zien.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading