Een vlotte bekendmaking van de Warmste Week dankzij Flypost!

Ook de Warmste Week kon rekenen op Flypost!

De Warmste Week zorgt jaarlijks voor hartverwarmende momenten, maar daar gaat heel wat voorbereiding aan vooraf. In 2019 had Kortrijk de eer om dit evenement te organiseren. Om dit echter als verrassing te houden, mocht men de inwoners hiervan pas op het laatste moment op de hoogte brengen. Bij de VRT moest men dus op zoek gaan naar een bedrijf dat op zeer korte termijn een stad van 77.000 inwoners op de hoogte kon brengen via de post. Er was dan ook maar één oplossing: Flypost.

Witse Van Rillaer, marketeer bij de VRT, nam persoonlijk contact op met ons sales team. Andere diensten die bedeling aanbieden hadden hem reeds laten weten dat de opdracht zo goed als onmogelijk was. Daarnaast konden zij ook niet instaan voor het drukwerk. Flypost kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Niet alleen konden wij bevestigen dat wij in staat waren om deze bedeling uit te voeren, wij konden hen ook nog voorzien van hun drukwerk in spoed. Daarnaast kwam dit totaalpakket dan ook nog eens financieel voordeliger uit voor hen.

bekendmaking warmste week

Wij maakten dan ook geen loze beloftes aan hen. De ochtend voor de officiële bekendmaking ontving iedere inwoner van Kortrijk mooi een briefje in de bus. Zo bewezen we dat het onmogelijke slechts een uitdaging is voor Flypost. En de Warmste Week? Die kon zonder problemen van start gaan!

"Met Flypost verspreid je moeiteloos je boodschap in elke brievenbus" - Giordano Dewit

U hoeft echter niet zo groot te zijn als de VRT om gebruik te maken onze diensten. Zelfs als u de bakker van om de hoek bent, kan Flypost van dienst zijn. Zo kan u bijvoorbeeld een leuke flyer met een kortingscode in de buurt laten verspreiden. Wenst u te weten hoe u dit het best aanpakt? Aan de hand van een fictief voorbeeld leggen wij het u stap voor stap uit.

flypost

De voordelen van Flypost zijn nu relevanter dan ooit tevoren. Gedaan zijn de tijden waarin u uw drukwerk en bedeling apart hoefde te regelen. Vanuit het comfort van uw thuis bent er met slechts enkele klikken van gegarandeerd dat uw drukwerk verspreid wordt in uw streek naar keuze. Flyers, folders, kaarten kan u reeds standaard bestellen via de website. Voor andere producten, zoals magazines of kapvormen, neemt u best contact op met onze klantendienst (kleine oplagen) of sales (grote oplagen).

Wenst u meer te weten over de voordelen van Flypost? Contacteer ons dan telefonisch op 026 16 57 42 of mail ons op info@batteria.be.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading