6 must-have producten voor het WK voetbal

Zijn jullie klaar voor het WK 2022?

Nog maar een paar maanden te gaan tot de aftrap van de eerste wedstrijd van het WK in Qatar op 20 november 2022. Een gedenkwaardige datum voor iedereen, aangezien voetbalfans gretig kaartjes beginnen te kopen en de nationale teams starten met de voorbereiding op het toernooi . In de loop der jaren is het WK meer geworden dan alleen een internationaal voetbalevenement, vandaag de dag staat het voor een emotie die mensen over de grenzen heen met elkaar verbindt in een sfeer van spektakel, competitie maar vooral ook van gedeelde gezelligheid.

Om het WK 2022 ten volle te beleven, pak je je rugzak , trek je de kleuren van de Rode Duivels aan, haal je mooie Belgische vlag tevoorschijn en ga je naar de bar, het restaurant of het café, om te genieten van een feestelijke en warme voetbalsfeer. Samen zullen we onze Rode Duivels naar de Wereldbeker toe schreeuwen.

Natuurlijk vereist een evenement van een dergelijke omvang als het WK een speciale voorbereiding. Iedereen zal goed uitgerust zijn in afwachting van het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter waarmee het toernooi voor de nationale ploeg begint. Voor het creëren van die unieke voetbalsfeer mag de gepersonaliseerde kleding (rugzak, pet of t-shirt in de kleuren van de Belgische vlag) van Flyer.be niet ontbreken.

Om je voor te bereiden op deze intense golf van voetbalgekte, selecteer je de items waarmee je al met 1-0 voor staat nog voordat de wedstrijd is begonnen. Een gepersonaliseerde rugzak om je spullen in te stoppen is een zeer praktische keuze. Een gepersonaliseerd t-shirt , pet of hoed zijn absolute must-haves om de sfeer te verhogen en de successen van de Rode Duivels samen met andere supporters te

Om de echte voetbalsfeer compleet te maken zijn onze bierglazen een must om thuis met de familie een pintje te kunnen drinken op de overwinning. Ook kun je kiezen voor onze plastic bekers als je liever van de wedstrijden wil genieten samen met andere supporters in de fan-zone. Ook de make-up kit mag niet ontbreken. Kleur

je gezicht in het zwart, geel en rood om als de meest kleurrijke fan het nationale team van België te ondersteunen. Geef de Rode Duivels het laatste zetje naar de wereldcup met gepersonaliseerde reclame producten van Flyer.be.

Supporters
Gobelet plastique

Bekers

Maak je gepersonaliseerde beker online op een snelle en eenvoudige manier, wij bieden je verschillende soorten bekers, of het nu plastic, karton of isotherm is, bij flyer.be - The Original, vind je alles wat je nodig hebt in één klik.

Gobelet plastique

Rugzakken

Of het nu voor of persoonlijk gebruik is, wij bieden lichtgewicht, comfortabele en verstelbare rugzakken waar je al jouw spullen in kwijt kan. Onze rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, hebben een grote opslagcapaciteit en hebben een modern en aantrekkelijk ontwerp.

Gobelet plastique

Gepersonaliseerde T-shirts

Personaliseer online je t-shirts . Kies je stijl, kleur en stof bij flyer.be - The Original, waar je keuze hebt aan een reeks opties tot je beschikking. Selecteer je favoriete producten en wij zorgen voor de rest. Van het drukken van je producten tot aan de levering.

Gobelet plastique

Petten

Bedrukt of geborduurd, onze petten zijn er in verschillende kleuren, stijlen en maten. Het is gemaakt van vochtbestendige materialen en zorgen voor een ongekend comfort. Kies het item dat je leuk vindt en voeg ook nog eens een persoonlijke touch toe. Of je nu je outfit compleet wilt maken of je boodschap wilt overbrengen, wij maken de ideale pet voor je!

Gobelet plastique

Hoeden

Geef je kledingstijl een persoonlijk tintje met onze trilbyhoed.

Gobelet plastique

Brillen

Bescherm jezelf tegen de zon en steun tegelijkertijd de Rode Duivels in het WK met een op maat gemaakte zonnebril.

Banner Image: 
https://doc9lzm465he3.cloudfront.net/images.flyer.eu/2022/Blog/Coupe2022/Banner-article19-22blog.png

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading