Bedank je medewerkers met nieuwjaar

 

Bedank je medewerkers
met nieuwjaar

Persoonlijk bedankje.

Het jaar zit er bijna op. Vooraleer je thuis Kerst en Nieuwjaar gaat vieren, staat er nog iets heel belangrijks op de agenda. Je moet je medewerkers, die voor de klinkende resultaten van jouw bedrijf zorgen, een persoonlijk bedankje sturen. Een kleine moeite met de kaarten van Flyer.be.

Vertrouwen

Je kunt als ondernemer blind vertrouwen op jouw personeel. Dankzij hen gaat het de zaak voor de wind. Dit is zo vanzelfsprekend geworden, dat je soms vergeet hen dat broodnodige schouderklopje te geven. Doe het dus nu, aan het einde van een geslaagd jaar. Dit is het uitgelezen moment om hen met een paar welgemeende woorden op een mooie kerstkaart te laten blijken dat je ze waardeert.

Makkelijk

Een goeie raad: maak het jezelf wel makkelijker dan die CEO van een multinational met meer dan 500 werknemers. Hij stond er op om elk personeelslid een persoonlijk kaartje te sturen. Hij was er al mee bezig vanaf eind november en de stapel leek maar niet te slinken. Kerstmis was nog maar een paar dagen verwijderd; ook zijn secretaresse en de verantwoordelijke voor de post liepen er al gestresseerd bij. Met de feestdagen in zicht liep alles anders en vooral trager dan gewenst. Werden de kaartjes nog wel op tijd bezorgd?

Positief

Het kwam uiteindelijk goed. Het personeel en hun gezinnen stelden de geste zeer op prijs, zo bleek al snel op sociale media. Het initiatief van de CEO had een positief effect op het imago van de onderneming. Had hij van meet af aan gekozen voor de nieuwjaarskaarten van Flyer.be, dan had hij ongetwijfeld hetzelfde resultaat geboekt. Weliswaar dan zonder blauw geschreven vingers en kopzorgen.
En de kosten? Die zijn, als je ze afzet tegen de baten, verwaarloosbaar.

Exclusief

Met Flyer.be is zogezegd de druk van de ketel. Ga naar onze website en ontwerp je exclusieve, persoonlijke kaart in de Designtool. Met bijvoorbeeld een mooie foto uit de Fotolia-bibliotheek, plus je eigen tekst er op. Bepaal het gewenste aantal en bestel. Enkele dagen later wordt de zending keurig afgeleverd. Wees wel op tijd. Het is wellicht slim om nu al in de agenda van volgend jaar eind november, begin december een dag vrij te houden: Flyer.be - nieuwjaarskaarten.

Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading