Gepersonaliseerde kerstkaarten met foto

Traditie

Kerst draait voor de meeste mensen om gezellig samenzijn met dierbaren en geliefden. Het feest is een lichtpunt midden in de lange, donkere winter. Een kerstkaart is dan ook een warm gebaar. Dit geldt voor zowel je persoonlijke als je zakelijke relaties.

In tijden van COVID-19 doen de meeste mensen hun best om de traditie van kaartjes sturen een nieuw leven in te blazen. We kunnen deze kerstperiode niet samen doorbrengen, maar willen vrienden en familie toch op een leuke manier laten weten dat we aan hen denken.

Vooral in de zakelijke sector wordt dit wel eens vergeten, maar ook aan je partners, klanten en werknemers kun je een gepersonaliseerde kaart sturen met een welgemeende boodschap en/of een leuke foto.

Hieronder vind je tips om eenvoudig en tijdig jouw kaarten te maken en te versturen. Zo blijf ook jij de kerstkaarten traditie in leven houden.

Tips voor eenvoudige en snelle kerstkaarten

   

Hou de tijd in het oog

Een ontwerp kiezen, adressen verzamelen, een boodschap schrijven en daarna nog de kaarten laten drukken en bezorgen. Dit alles kost tijd. Begin daarom op tijd, zodat jouw gepersonaliseerde kerstkaart vóór kerstmis bij vrienden/familie op de haard staat of bij jouw klant of partner op het bureau ligt. De snelle levertijd van Flyer.be is hierbij een groot voordeel.

   

Maak het persoonlijk

Het beste aan kerstkaarten ontwerpen? Jij beslist wat erop komt. Kies voor een unieke foto en boodschap. Je inzet zal zeker geapprecieerd worden!

   

De adressenlijst

Moeite om iets origineel te bedenken? Lees dan onze ideeën. Kijk je adressenlijst zelf na en laat ze ook controleren door iemand anders. De meest voorkomende fout... Iemand vergeten! Dit kan je maar beter vermijden...

   

Test, test, 1,2,3...

Bij Flyer.be kan je een voorbeeld (in lage resolutie) afdrukken. Lees je kaart na op papier om typfouten te vermijden. Wil je fouten in het drukwerk vermijden? Lees dan zeker verder.

Cartes de voeux Wenskaarten
ik bestel
   

Een perfect drukresultaat

Een goede voorbereiding is het halve werk en een goede drukker maakt de klus perfect af. Met onze Designtool kan je gratis en met het grootste gemak je persoonlijke, zakelijke kerstkaarten en eindejaarskaarten ontwerpen. Ook kan je je ontwerp door onze experts laten nakijken.

   

Gratis layouts voor kerstkaarten

Bovendien hebben we een heel assortiment gratis lay-outs ter beschikking die je kunt gebruiken om je kerstwens te versturen.
Een professionele kerstkaart met foto, aangepast naar jouw wensen? Makkelijker kan toch niet!


Even geduld, de pagina wordt geladen.

Loading