OK, ik snap het Flyer.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.

Help

Wat zijn de joboptions en hoe installeer ik die?

Om er zeker van te zijn dat je bestand drukklaar is, download onze joboptions en installeer ze in je grafisch programma (Photoshop, InDesign, Illustrator,...). Hieronder leggen we je uit hoe dat moet.

Ik heb één product met verschillende designs: hoe bestel ik?

Als je hetzelfde product meerdere keren wil bestellen maar met een ander design, kan je dit product in je winkelwagentje dupliceren.

Transparantie: waarom is afvlakken belangrijk?

Transparantie is vooral belangrijk bij niet-rechthoekige vormen van drukwerk, zoals ballonnen, polsbandjes, kleding,… Producten waarbij een bepaalde vorm op een gekleurde achtergrond komt.